Rezultatele obtinute in cadrul subcontractelor de tip D ale proiectului AMD-FARMA-MED-RO

Event date and time: 27/09/2019 9:00 am

Event location: Sala de Seminar INCDFM

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Materialelor (INCDFM) va organiza vineri, 27 septembrie 2019, în Sala de Seminar a INCDFM, începând cu ora 900, workshopul intitulat “Rezultatele obținute în cadrul subcontractelor de tip D”.

Evenimentul are ca obiectiv prezentarea principalelor rezultate obținute de membrii echipei de implementare ai INCDFM și următoarele IMM-uri partenere: S.C. Bioelectronic S.R.L., Sara Pharm Solutions S.R.L. și PRO-Vitam S.R.L., în cadrul proiectului, de tip Parteneriate pentru transfer de cunoștințe, cu titlul “Analize fizico-chimice, materiale nanostructurate și dispozitive pentru aplicații în domeniul farmaceutic și medical din România” (cererea de finanțare nr. 58/05.09.2016 (ID-P-40-345)), finanțat în cadrul Programului Operațional de Competitivitate (POC) 2014-2020, Axa prioritară 1- Cercetare, Dezvoltare tehnologică și Inovare (CDI) în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor, acțiunea 123.

Programul evenimentului poate fi consultat la adresa: https://infim.ro/amd-farma-workshop/program/

Pentru participare vă rugăm să completați formularul de înregistrare existent pe pagina web a evenimentului:https://infim.ro/amd-farma-workshop/


Back to top

Copyright © 2023 National Institute of Materials Physics. All Rights Reserved